KNVB - AGOVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

KNVB

KNVB

ARBITRAGEOPLEIDINGEN

12 februari 11:45  De scheidsrechter helpt, in samenwerking met trainers en spelers, wedstrijden in goede banen te leiden. Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? Dan kun je bij de KNVB terecht voor verschillende scheidsrechtersopleidingen.meer »

288x gelezen

Overschrijven naar en van AGOVV

27 mei 15:45  Hoe word je lid van AGOVV? Hoe schrijf je over van en naar AGOVV? Hoe bedank je als lid van AGOVV? meer »

630x gelezen

GELE KAART IN EINDFASE SEIZOEN? DIT ZIJN DE GEVOLGEN

14 mei 9:30  De (cruciale) eindfase van de competitie is inmiddels aangebroken. Omdat er vragen kunnen leven over de registraties aan het einde van het seizoen en/of in de promotie- of degradatiecompetities, is in het kort nog even alle informatie op een rij gezet over de registratie van waarschuwingen.meer »

484x gelezen

NATIONALE OVERSCHRIJVINGEN AMATEURVOETBAL MOGELIJK TOT EN MET 15 JUNI

13 mei 14:00  Het is altijd een populair onderwerp: de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen of personen die korter dan drie jaar niet hebben gevoetbald en gaan voetballen bij een andere vereniging in de categorie A, dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 15 juni, 23.59 uur. Deze verzoeken worden verleend per 1 juli.meer »

281x gelezen

OVERSCHRIJVINGEN B-CATEGORIE MOGELIJK TOT EN MET 15 APRIL

19 maart 18:45  De overschrijvingen voor de categorie B voor het lopende seizoen kunnen tot en met maandag 15 april 2019 23.59 uur worden ingediend.meer »

265x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!