Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Pupillentrainers volgen workshop positief coachen bij AGOVV

17 december 19:15  Eén van de pijlers van het AGOVV pupillenbeleid is dat AGOVV een veilige en vertrouwde omgeving is voor alle pupillen. Om hier nóg beter in te worden hebben dertien AGOVV pupillentrainers deelgenomen aan de workshop Positief Coachen. In onderstaand artikel blikken Jeroen Steunenberg, Niels Pleiter en Gert Bloemendal terug op een zeer geslaagde workshop. meer »

251x gelezen

Technische staf jaar langer bij AGOVV

13 december 17:00  Hoofdtrainer Gerrit Brouwer en assistent-trainer Rolf Derksen hebben hun contract bij AGOVV met één jaar verlengd. De club is blij met het werk van de technische staf en wil met een vroege contractverlenging het vertrouwen uitspreken in het duo. Met Brouwer en Derksen hoopt AGOVV verder te bouwen aan een team dat op korte termijn rijp is voor promotie naar de tweede klasse. meer »

292x gelezen

Nieuw bestuur AGOVV: Martin Maassen herkozen als voorzitter

12 juli 12:00  Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van AGOVV op maandag 8 juli hebben de leden ingestemd met een nieuwe bestuurssamenstelling. Daarin keert Martin Maassen na een half jaar terug als voorzitter van AGOVV. Gert Sangers doet daarmee een stapje terug en zal zich weer helemaal richten op het portefeuille ‘Voetbaltechnische zaken’. meer »

1660x gelezen

Overschrijven naar en van AGOVV

27 mei 15:45  Hoe word je lid van AGOVV? Hoe schrijf je over van en naar AGOVV? Hoe bedank je als lid van AGOVV? meer »

316x gelezen

Resultaten enquête onder spelers B-categorie

14 juli 8:00  Het afgelopen jaar heeft de KNVB steeds meer klachten ontvangen over het afzeggen en verplaatsen van wedstrijden in de B-categorie. Dit leidt tot veel ergernis bij niet alleen spelers maar ook wedstrijdsecretarissen, en andere bestuursleden. Daarnaast zijn er meerdere verzoeken binnengekomen om minder wedstrijden te spelen. Voor de KNVB reden om deze problematiek aan een nader onderzoek te onderwerpen.meer »

533x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!