Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Nieuw bestuur AGOVV: Martin Maassen herkozen als voorzitter

12 juli 12:00  Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van AGOVV op maandag 8 juli hebben de leden ingestemd met een nieuwe bestuurssamenstelling. Daarin keert Martin Maassen na een half jaar terug als voorzitter van AGOVV. Gert Sangers doet daarmee een stapje terug en zal zich weer helemaal richten op het portefeuille ‘Voetbaltechnische zaken’. meer »

1587x gelezen

Overschrijven naar en van AGOVV

27 mei 15:45  Hoe word je lid van AGOVV? Hoe schrijf je over van en naar AGOVV? Hoe bedank je als lid van AGOVV? meer »

300x gelezen

Resultaten enquête onder spelers B-categorie

14 juli 8:00  Het afgelopen jaar heeft de KNVB steeds meer klachten ontvangen over het afzeggen en verplaatsen van wedstrijden in de B-categorie. Dit leidt tot veel ergernis bij niet alleen spelers maar ook wedstrijdsecretarissen, en andere bestuursleden. Daarnaast zijn er meerdere verzoeken binnengekomen om minder wedstrijden te spelen. Voor de KNVB reden om deze problematiek aan een nader onderzoek te onderwerpen.meer »

501x gelezen

Seizoen 2018-2019 veldvoetbal

5 juli 10:00  Belangrijke data start seizoen 2018-2019 veldvoetbalmeer »

AGOVV gastheer 45+ toernooi

20 maart 18:15  Ook deze maand vindt het 45+ toernooi plaats. Dit keer speelt het spektakel zich af op sportpark Berg en Bos. Acht verenigingen uit de regio Apeldoorn strijden op vrijdagavond 23 maart om de felbegeerde bokaal. meer »

577x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!