Nieuws - AGOVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

AGOVV slaat dubbelslag met komst van Timmer en Pothof

4 juni 16:30  AGOVV heeft zich voor komend seizoen versterkt met Fedde Timmer en Job Pothof. Met de komst van de 25-jarige aanvaller en de 26-jarige middenvelder krijgt de selectie van de Blauwen vorm. Het aantal nieuwe spelers dat na de zomer naar Berg en Bos trekt, staat nu op zes. meer »

1159x gelezen

Volkan Kemence vierde aanwinst voor komend seizoen

20 mei 7:00  AGOVV heeft zich voor het komend seizoen versterkt met Volkan Kemence (20). De multifunctionele speler, die op meerdere posities uit de voeten kan, komt over van csv Apeldoorn.meer »

444x gelezen

Maikel van der Wijk keert opnieuw terug bij AGOVV

7 mei 17:00  Maikel van der Wijk maakt zich op voor een derde periode bij AGOVV. De 26-jarige aanvaller keert vanaf komend seizoen terug op sportpark Berg en Bos, na een uitstapje bij eersteklasser vv Nunspeet. meer »

599x gelezen

Joe Dolion (20) versterkt achterhoede AGOVV

1 mei 19:00  AGOVV heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Joe Dolion. De 20-jarige verdediger komt over van SV Vaassen.meer »

545x gelezen

AGOVV wil zure nasmaak wegspoelen bij FC Horst

10 februari 17:00  AGOVV gaat in de veertiende speelronde van de tweede klasse I op bezoek bij FC Horst. Daarin hopen de Blauwen de zure nasmaak weg te spoelen, die de ploeg overhield aan het late gelijkspel van vorige week tegen OWIOS (2-2). Op sportpark De Adelaar wordt om 14.30 uur afgetrapt. meer »

239x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!