Scheidsrechter

Celen, C.

Accommodatie

Onbekend

Ondanks de 11e plaats en het ontbreken van 9 spelers bij Kesteren duurde het tot de 45e minuut voordat AGOVV tot scoren kwam (Schuitert). Het spel speelde zich af op de helft van de gasten en ondanks de vele kansen die AGOVV kreeg, stond het er na 90 minuten slechts 3-0 op het scorebord. Wie anders dan Brentjens scoorde twee maal. Daarmee staat de huidige topscoorder van de 4e Klasse B en Apeldoorn op 27 doelpunten.

Vierhouten won met 1-2 van Barneveld en behoudt daarmee haar voorsprong op AGOVV dat in de nek blijft hijgen.

Volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen koploper Vierhouten op het programma. AGOVV kan de druk op Vierhouten opvoeren bij winst en komt dan op gelijke hoogte met een wedstrijd meer gespeeld. Anderzijds kan Vierhouten een belangrijke stap richting het kampioenschap zetten. Dus komt allen AGOVV aanmoedigen, zaterdag a.s. 15.00u!