Cox, Th.W.A.

Accommodatie

Onbekend

Het was koud en mistig op sportpark Duitse Kamp in Wolfheze. Wegens blessures waren Jeffrey Gerritsen, Yuri Brentjens en Lucas Scala Loriero niet inzetbaar. Jacco Talen stond na een wekenlange afwezigheid weer onder de lat.

Omdat de twee andere keepers niet inzetbaar baren, was Talen (ondanks dat hij nog niet geheel hersteld was) bereid toch in het doel te gaan staan (Klasse Jacco!). In een moeizame eerste helft kwam AGOVV vlak voor rust op 0-1 via een afgemeten voorzet van Rick van Eijden, die door Hugo Beekers uitstekend werd binnen geschoten. Qua spelbeeld een moeizame eerste helft met veel inzet, maar weinig acties om warm van te worden.

In de tweede helft weinig verandering in het spelbeeld. De beste kansen waren voor Wodanseck. Zoals het zo vaak in het voetbal gaat: als je ze niet maakt krijgt je ze "om de oren". En dus 1-1. Beekers kreeg in de 74e minuut links op de hoek van de 16 meter de bal en joeg de bal in een streep in de linkerbovenhoek: 1-2. Kijk, daar wordt je toch een beetje warm van! Ook nu kon de 2-2 vallen, maar Jan Lemmerman brak in de 89e minuut op links door en gaf een afgemeten pas op Beekers die (opnieuw) beheerst scoorde.

Conclusie: Niet mooi om te zien, maar heel effectief en er staat een team dat voor elkaar wil knokken. Brentjens (goed voor 19 doelpunten tot nu toe) kon niet spelen, maar we hebben nog een Brentjens (Beekers dus). Waarvan acte!

Omdat Vierhouten ook won blijft het ongemeen spannend in deze 4e klasse B. Nog steeds in punten gelijk en inmiddels ook gelijk doelsaldo. Echter Vierhouten blijft aan kop, vanwege het aantal doelpunten voor (41 tegenover 36 door AGOVV).

Klik hier voor het verslag van De Gelderlander.