Papjes, C.J.

Accommodatie

Onbekend

Vooraf was duidelijk dat er nog minimaal drie ploegen periodekampioen konden worden. Aan kop in de 4e klasse stonden AGOVV en Vierhouten met een exact gelijk aantal punten en doelsaldo. Prins Bernhard stond ook gelijk in punten maar had een aanzienlijk slechter doelsaldo.

In de uitwedstrijd tegen Harskamp domineerde AGOVV de wedstrijd tot 5 minuten voor rust met uitstekend voetbal en 3 mooie doelpunten. O.b.v. het aantal 100 % kansen had de score 2 keer zo hoog kunnen zijn. Yuri Brentjens scoorde 2 maal en Niels van Geerenstein scoorde 1 maal. Ruststand dus 0-3.

Na de rust sloeg de gemakzucht toe en kon Harskamp terug komen tot 2-3. AGOVV maakte het zichzelf heel moeilijk, maar ging op tijd weer voetballen en maakte de wedstrijd af met nog 2 doelpunten van Yuri Brentjes en 1 doelpunt van Hugo Beekers. Eindstand 2-6 .

Omdat de wedstrijd van Vierhouten tegen Rood Wit een half uur later begon was het wachten op de eindstand van die wedstrijd om te bepalen wie periodekampioen was geworden. Vierhouten won tegen Rood Wit met 4-1 en Prins Berhard verloor bij EMM met 1-0. Daardoor was AGOVV periodekampioen met een beter doelsaldo. Wie had dit kunnen dromen!

Een dik compliment aan de technische staf en de spelersgroep die vanaf het begin van deze kompetitie lieten blijken als team te willen acteren en voor elkaar te willen knokken.