Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

AGOVV door naar volgende ronde Apeldoorn Cup

14 augustus 2017 23:30

In de eerste ronde van de Apeldoorn Cup heeft AGOVV zondagtweedeklasser WSV met 2-1 verslagen. De van CSV overgekomen middenvelder Luca Hendriks nam beide doelpunten voor zijn rekening.

Met name in de eerste helft, in een wedstrijd die twee keer dertig minuten duurde, legden ‘De Blauwen’ prima veldspel op de mat. Dat leidde na ongeveer een kwartier spelen in de eerste treffer van Luca Hendriks. Knap omspeelde hij twee tegenstanders in het zestienmetergebied, waarna hij de lange hoek vond: 1-0. Vijf minuten later deed hij opnieuw van zich spreken door een bal van Marco Bosz in één keer over WSV-doelman Selhorst te liften.

Luca Hendriks nam beide doelpunten voor zijn rekening tegen WSV.

In het tweede bedrijf werd het duel wat slordiger, mede door de vele wissels aan beide kanten. Aan het eind deed WSV via een benutte strafschop van Rachid Boughalab nog wat terug, maar verder kwam het niet.

Woensdag speelt AGOVV om 19.00 uur in de volgende ronde tegen Columbia. Afhankelijk van het resultaat kan er bij winst een tweede wedstrijd op diezelfde avond volgen.