Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jesse Perdon en Luca Bouwmeester naar AGOVV

Jesse Perdon en Luca Bouwmeester naar AGOVV

15 februari 2021 21:00

Mediateam

AGOVV heeft zich voor het seizoen 2021|2022 versterkt met Jesse Perdon (21) en Luca Bouwmeester (22). De talentvolle verdedigers komen over van respectievelijk csv Apeldoorn en WWNA.

Zowel Perdon als Bouwmeester doorliep de gehele jeugdopleiding van csv Apeldoorn. Eerstgenoemde verliet sportpark Orderbos op jonge leeftijd toen FC Twente hem naar Enschede haalde. Op 15-jarige leeftijd keerde Perdon echter weer terug bij de roodgelen, om daar even later zijn debuut in het eerste elftal te maken. In totaal speelde Perdon vijf jaar in van de hoofdmacht van CSV.

Perdon: “Ik ben een centrale verdediger en wil bij AGOVV meer aan spelen komen. Dit is een mooie club die in een stijgende lijn zit. Ik hoop dat we volgend seizoen mee kunnen doen om het kampioenschap.”

Bouwmeester maakte net als Perdon ook zijn debuut in de hoofdmacht van CSV, maar stapte afgelopen zomer over naar vierdeklasser WWNA. “Maar ik wil graag weer op de zaterdag voetballen, vandaar mijn keuze voor AGOVV. Ik woon op loopafstand van de club en ken daarnaast een aantal spelers die hier al actief zijn. Mijn ambitie is om met AGOVV bovenin mee te doen.” Bouwmeester kan zowel als rechtsback als rechtshalf uit de voeten.

Met Perdon en Bouwmeester als nieuwste aanwinsten komt het aantal versterkingen voor komend seizoen op drie. Eerder gaf Joey Bosz al aan terug te keren op sportpark Berg en Bos. Daarnaast hebben zeventien huidig selectiespelers al aangegeven volgend seizoen ook actief te zijn voor ‘de Blauwen’.

_DSC6644-site.jpg

Luca Bouwmeester (links) & Jesse Perdon (rechts)

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!