Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

A-selectie voor seizoen 2021|2022 grotendeels rond

A-selectie voor seizoen 2021|2022 grotendeels rond

8 februari 2021 21:30

Mediateam

AGOVV heeft de A-selectie voor het seizoen 2021|2022 grotendeels rond. Op dit moment hebben al zeventien spelers aangegeven ‘de Blauwen’ ook na de zomer trouw te blijven. Met een aantal wordt nog gesproken over een langer verblijf op sportpark Berg en Bos.

Naast de zeventien spelers die al hebben aangegeven te blijven, versterkt oude bekende Joey Bosz (csv Apeldoorn) zoals eerder gemeld de selectie van Gerrit Brouwer en kersvers assistent-trainer Rolf Derksen. Hoewel het nog onzeker in welke vorm het huidige seizoen wordt afgemaakt, richt AGOVV de blik al nadrukkelijk op de volgende jaargang om op die manier sterk voor de dag te komen in de derde klasse.

“We willen al in een vroeg stadium duidelijk hebben welke spelers we aan ons kunnen binden, zodat we gericht op zoek kunnen gaan naar versterkingen”, zegt Gert Sangers als bestuurslid Voetbaltechnische Zaken. “Daarom is het mooi dat al zeventien jongens hebben aangegeven te blijven bij AGOVV. We zijn bij deze club aan het bouwen aan iets moois en een sterk vlaggenschip draagt daaraan bij.”

De volgende spelers zijn ook volgend seizoen bij AGOVV actief:
Jordi Steenbergen
Ruben Fremouw
Niek Averesch
Armon Veeneman
Marco Hopman
Kevin Jansen
Marco Bosz
Emre Akcagoz
Steven van Es
Jesper Bourgonje
Fehim Begovic
Keanu Ruspana
Raymond Stegeman
Damian Verweij
Lars Hoekman
Aaron Muteba Beya
Frank Averesch

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!