Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Joey Bosz keert terug bij AGOVV

Joey Bosz keert terug bij AGOVV

30 januari 2021 17:00

Mediateam

AGOVV is blij om te kunnen melden dat Joey Bosz terugkeert bij AGOVV. Na twee jaar bij csv Apeldoorn versterkt de 24-jarige middenvelder de selectie van Gerrit Brouwer vanaf volgend seizoen (2021|2022).

Bosz doorliep samen met tweelingbroer Marco de hele jeugdopleiding van AGOVV. In 2013 debuteerde Joey vervolgens in het eerste elftal van de Blauwen. Al snel groeide hij uit tot dragende speler, waarna toenmalig hoofdtrainer Jerry Cooke in het kampioensjaar 2015|2016 de aanvoerdersband aan Joey gaf. In datzelfde seizoen werd hij uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

_DSC2299.jpg

Na 135 gespeelde competitieduels en vier goals vielen de prestaties van Joey in 2018 in positieve zin op. Hij maakte de stap naar csv Apeldoorn, waar hij in het eerste jaar direct basisspeler werd. In het huidige afgebroken seizoen kan Joey echter niet meer op een basisplaats rekenen.

Bosz: “Ik wil weer iedere zaterdag spelen en daarom is het voor mij een logische keuze om weer terug te gaan naar mijn oude club. Hier spelen mijn broer Marco en jongens waar ik jaren mee samen heb gespeeld. Ik kijk ernaar uit om weer dat blauwe shirt aan te trekken en succes te hebben met AGOVV.”

Welkom terug, Joey!

_DSC3609_1.jpg

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!