RHF_9732.jpg

Nieuwe stersponsor: Tegelcentrum Apeldoorn
We verwelkomen Tegelcentrum Apeldoorn als nieuwe stersponsor (2 sterren) bij AGOVV. Tegelcentrum Apeldoorn is een echt familiebedrijf, waarin vader Safter Akirmak, broer Mehmet, zoons Serdar en Serkan en neef Ulucan actief zijn. Enigszins verscholen op bedrijventerrein Kayersmolen Zuid (Curaçao 16) staat een schitterende showroom van maar liefst 600m². Hier zijn zo’n 500 verschillende tegels in diverse kleuren en formaten te vinden. 
 
Complete renovatie
Naast het leveren van tegels helpt een enthousiast team van vakmensen bij het realiseren van een nieuwe wc, badkamer en keuken tot zelfs een complete verbouwing. En wat Tegelcentrum Apeldoorn zo uniek maakt, is dat ze een verbouwing, inclusief loodgieterswerk en elektra, altijd op korte termijn en met een zeer korte doorlooptijd realiseren. En dat met een extreem hoog kwaliteitsniveau wat duidelijk blijkt uit de lovende reviews die ze ontvangen.

RHF_9741.jpg
 
AGOVV-korting
De tegels zijn al scherp geprijsd, maar met de AGOVV-ledenpas krijg je ook nog eens 5% korting op het aankoopbedrag! En bovendien help je hiermee je club, want hetzelfde bedrag wordt overgemaakt naar AGOVV!
 
Safter Akirmak: “Het is belangrijk voor kinderen om lekker te voetballen. En AGOVV is hiervoor een fantastische plek met vriendelijke mensen. Dat past bij ons bedrijf. Daarnaast willen we werken aan onze naamsbekendheid en hopen dat mensen een kijkje komen nemen in onze showroom in Apeldoorn. Deze sponsoring draagt hier hopelijk aan bij.”
 
Meer informatie over Tegelcentrum Apeldoorn vind je hier: https://tegelcentrumapeldoorn.nl/

Meer informatie over sponsormogelijkheden bij AGOVV vind je hier: https://www.agovv.nl/385/sponsor-mogelijkheden/