Datum

18 november 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

AGOVV is er zaterdag niet in geslaagd punten te onthouden van ‘kampioenskandidaat’ vv Scherpenzeel. Op sportpark Berg en Bos was na 90 minuten spelen één terechte winnaar, de einduitslag werd 0-3.

Toch was AGOVV niet geheel kansloos, de strijdlust bleef de hele wedstrijd zichtbaar. Scherpenzeel had meer dan een uur nodig om de ‘Blauwen’ van de nul af te halen. In de eerste helft ging het tussen beide teams gelijk op met een iets sterker AGOVV dat meerdere kansen creëerde, maar het doel niet wist te vinden. Ook dacht AGOVV nog recht op een strafschop te hebben, maar de onberispelijk fluitende leidsman Marsman zag dit anders en legde de bal net buiten het zestien meter gebied. Elke poging die door AGOVV werd ondernomen, werd door de tegenstander vakkundig om zeep geholpen.

Na 65 minuten spelen werden de uit Scherpenzeel meegereisde supporters pas getrakteerd op een doelpunt. Vanuit een standaardsituatie mocht Ismail Ouaddouh vrij langs de goed keepende Martijn Harleman koppen om zijn ploeg op voorsprong te zetten (0-1). Nog geen zeven minuten later was daar dezelfde Ouaddouh die zijn tweede van de middag keihard binnenschoot (0-2). AGOVV probeerde nog wel een aansluitingstreffer te forceren, maar strandde continu op de Scherpenzeelse defensie. Met nog vijf minuten officiële speeltijd te gaan, gooide  Nehkomi Veldt de wedstrijd definitief op slot. Hij zorgde er voor dat de einduitslag 0-3 werd in een van beide kanten goede wedstrijd, waarin Scherpenzeel de terechte winnaar bleek.