Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Debuut en rentree zorgen voor nieuw elan tijdens AGOVV - VVOP (2-0)

Debuut en rentree zorgen voor nieuw elan tijdens AGOVV - VVOP (2-0)

AGOVV 1

2 - 0

VVOP 1

Competitie

3e klasse B

Datum

20 november 2021 15:00

Scheidsrechter

E. Heijmeriks

Accommodatie

Sportpark Berg en Bos
Laan van Spitsbergen 2
7312CM
APELDOORN
tel. 055-8430737

AGOVV heeft zich zaterdagmiddag weer bij de top 3 van de competitie weten te nestelen. In eigen huis werd VVOP met 2-0 verslagen.

Voor Lars Brummel en Armon Veeneman kon zaterdag 20 november niet meer stuk. De 20-jarige Lars Brummel maakte zijn competitiedebuut in de derde klasse B en stond de eerste 45 minuten zijn mannetje in de ervaren achterhoede. Zijn vervanger in de tweede helft, Armon Veeneman, maakte na bijna 15 maanden blessureleed zijn rentree in de competitie en maakte meteen al een solide indruk. “Het is voor mij echt een bevrijding dat ik weer op het veld sta en mocht invallen. Ik heb hier lang naar uitgekeken en de afgelopen maanden waren zwaar. Het was hard werken en geduldig zijn, omdat de blessure erger bleek dan gedacht. Het voelt dan ook nog wat onwennig om weer binnen de lijnen te staan. Ik vind dat ik nog niet op het niveau ben waar ik moet zijn. Maar het geeft een fantastisch gevoel dat ik weer onderdeel van de groep ben. Deze overwinning was echt een teamprestatie waar we verder mee kunnen. Op naar meer”, aldus Armon Veeneman na het gewonnen duel.

Ook Maikel van der Wijk bloeide in deze wedstrijd weer helemaal op. De pinchhitter scoorde tweemaal en tankte hiermee de nodige dosis zelfvertrouwen. Beide doelpunten vielen in het laatste kwart van de wedstrijd.

Assistent-trainer Rolf Derksen verklaarde nadien dat VVOP er blijkbaar doorheen zat. “Zij waren continu aan het overnemen en aan het wisselen op het middenveld en in de voorhoede, waardoor wij het de eerste 20 minuten moeilijk hadden. Doordat wij in de zone bleven spelen, lukte het VVOP niet om chaos te creëren. Dit zijn de tegenstanders waar we graag tegen spelen en waar wij het beste uit ons zelf naar boven weten te krijgen. Door deze tactiek te blijven aanhouden, lukte het ons uiteindelijk te scoren en te winnen.”

In aanloop naar de wedstrijd tegen koploper Otterlo moet zaterdag eerst naar de nummer zes Hoevelaken worden afgereisd. Aangezien het verschil tussen de nummers twee en acht maar 3 punten is, mogen hier geen punten worden gemorst, wil AGOVV mee blijven draaien in de top.  De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur op sportpark Kleinhoven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!