ST : Prins Bernhard/De Veluwse Boys JO19-1

Scheidsrechter

J. Peters

Accommodatie

Sportpark Berg en Bos

Het onder 19-1 (O19-1) team van AGOVV heeft de eerste nederlaag (na een vervelende wedstrijd) van het seizoen weggewerkt met een klinkende overwinning op de O19-1 van Prins Bernhard/de Veluwse Boys. De ploeg kende een flitsende start.

Binnen vijf minuten stond het 2-0 door doelpunten van Jan Bas Grisnigt en Tom Mulder. Vooral de actie met bijbehorende pegel van Tom Mulder was er een om in te lijsten.  De goede start werkte als een slaapmiddel. Bij rust had het zo maar 2-3 kunnen staan. Dat de Uddelenaren het bij een doelpunt lieten was vooral te danken aan een solide verdediging en een zeer alert keepende Terrence Gerritsen. In de tweede helft was er veel meer scherpte en bij vlagen prima verzorgd voetbal van AGOVV tegen een tegenstander die beter was dan de 4-1 doet vermoeden. Levi de Weerd en Tom Mulder brachten in een aantrekkelijke en sportieve wedstrijd de eindstand op 4-1.  Volgende week gaat de reis naar Sportclub Brummen.