Scheidsrechter

Bas Kuiper

Accommodatie

Onbekend

CSV Apeldoorn had in de tweede ronde van de districtsbeker geen enkele moeite met buurman AGOVV. De hoofdklasser won met 5-0 van de derdeklasser. Van spanning was geen seconde sprake.

Wie vooraf de hoop had op een spannende derby, kon die hoop snel laten varen. Na tien minuten kopte Bruce Schotman CSV op voorsprong, op aangeven van Melvin Bresser. Even later kreeg Sander Krijns in twee minuten tijd twee enorme kansen. Bij de eerste mogelijkheid lag AGOVV-keeper Ruben Fremouw in de weg, bij de tweede kans schoot de spits voor leeg doel over.

Toch konden de CSV-supporters snel weer juichen, want na ruim twintig minuten spelen bekroonde Schotman een fraaie aanval door het midden met een doelpunt. Maarten Boeve besliste tien minuten voor de rust het duel met de derde treffer. Na rust zorgden Steven van Es en Boeve voor de eindstand.

CSV Apeldoorn hoeft in de tussenronde niet in actie te komen. Overwintering in de beker is dus een feit.