Lauw huiswerk- en studiebegeleiding vindt in AGOVV ideale partner en locatie - AGOVV

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lauw huiswerk- en studiebegeleiding vindt in AGOVV ideale partner en locatie

Lauw huiswerk- en studiebegeleiding vindt in AGOVV ideale partner en locatie

20 augustus 2020 20:15

mediateam

AGOVV is trots te mogen melden dat het Lauw huiswerk- en studiebegeleiding heeft ingelijfd als sponsor en partner. Afgelopen donderdag zette eigenaar Bart Lauw zijn handtekening onder een overeenkomst voor de duur van drie jaar.

foto_2_pb.JPG

Het 37 jaar oude familiebedrijf werd door Bart Lauw in 2015 overgenomen van zijn moeder. Zij werkt, op zeer respectabele leeftijd, nog dagelijks mee en blijft een onmisbare factor.

“We begeleiden leerlingen op alle niveaus met hun huiswerk en doen daarnaast aan plannen, agendabeheer, structureren, motiveren en léren leren. Daardoor bouwen we bij de leerlingen aan zelfvertrouwen en sociale vaardigheden, met het (her)vinden van plezier op school tot gevolg.

Dit doen we in een inspirerende, sfeervolle setting en met enthousiaste begeleiders. De twee huidige, huiselijke, locaties zijn te kleinschalig om alle leerlingen op 1,5 meter van elkaar te kunnen zetten, vandaar dat we heel blij zijn met deze mogelijkheid bij AGOVV in de mooie, bosrijke omgeving. Hier kunnen de leerlingen onderling op de benodigde afstand zitten volgens alle Coronamaatregelen, want gezondheid en veiligheid voor de leerlingen en begeleiders staan boven alles.

Ook zal Lauw huiswerk- en studiebegeleiding, in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Sporten, met veel plezier het kleurrijke team Jeugd Onder 17-2 sponsoren. Als oud-bestuurslid van de supportersvereniging van AGOVV heb ik altijd een zwak voor deze club gehad. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we een hele fijne, warme en betrokken samenwerking aangaan met deze mooie, sociale en persoonlijke vereniging,” voegt Lauw toe.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!